Mračna nad královskou rodinou! Naplní se mrazivá věštba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mračna nad královskou rodinou! Naplní se mrazivá věštba?

Britská rodina ještě v čele s Harrym a Meghan
Britská rodina ještě v čele s Harrym a Meghan (profimedia.cz)

Tento rok si řada lidí zapamatuje především díky koronavirové pandemii. Královská rodina si rok 2020 však bude pamatovat i z mnoha jiných důvodů a podle britské astroložky budou neshody mezi některými členy trvat i v roce příštím.

Když se mladší z bratrů rozhodl se svou manželkou vzdát rolí v britské královské rodině, tím více povinnosti připadlo Williamovi (38) a Kate (38). Britská astroložka Kerry Kingová uvedla pro deník The Sun, že Kate tuto skutečnost vnímala jako zradu ze strany Meghan (39) napříč všemu, co se pro ni Kate snažila udělat, aby měla Meghan v rodině své náležité místo. Tato zkušenost stejně jako údajný spor dvou bratrů by měl podle astroložky v příštím roce vést k úplnému odstřihnutí Williama a Kate od vévody a vévodkyně ze Sussexu.

Laufer stále v umělém spánku. Princ Charles má koronavirus. A jak se brání nemocná Kuklová?

Video se připravuje ...

Kingová o tomto tématu hovořila také ze strany Harryho (36). Tvrdí, že si Harry stále není jistý, zda se rozhodl dobře, když opustil palác a odešel do Spojených států. Ačkoli se oba snaží vystupovat v dobrém světle, stále platí za černé ovce rodiny a jejich situace podle astroložky v příštím roce nebude o moc lepší. Vyvstane ještě více pochyb a lidé jim navíc mohou přestat věnovat tolik pozornosti, což by mohl být kámen úrazu.

Nakonec Kingová promluvila i o samotné královně Alžbětě II. (94). Ta již předala část svých povinností synovi Charlesovi (72), ale korunu si hodlá udržet. Princ Charles tak nabude větší zodpovědnosti, nicméně stále zůstává v matčině stínu, přestože jeho královská moc začíná postupně sílit.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.