Chudinka Kate! William jako utržený ze řetězu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chudinka Kate! William jako utržený ze řetězu

Princ William a Kate Middletonová plní své královské povinnosti i v době koronavirové pandemie
Princ William a Kate Middletonová plní své královské povinnosti i v době koronavirové pandemie (Reuters)

Královský pár společně před několika týdny vyrazil mezi lid. Jenže jindy tak distingovaný princ William (38) najednou úplně vypustil ze zorného úhlu svoji okouzlující manželku Kate (38). Jeho zrak upoutalo úplně něco jiného. Absolutně se nedokázal ovládnout!

Když dvojice otvírala výstavu fotografií Hold Still v Londýně, vévodkyně a porota vybrali 100 nejlepších fotografií z více než 31 tisíce záběrů, jak uvádí web Jeden Deň Plus. Kate se pro tuto příležitost oblékla do dlouhého, červeného kabátu. Slušelo jí to velmi. Jenže princ byl jako v transu z něčeho naprosto odlišného!

Svatba prince Williama a Kate Middletonové: 

Důkazem jsou fotografie, které vznikly v době zahájení výstavy. Ty totiž ukázaly budoucího krále jako muže, který podlehl v plné síle vábení svých chuťových pohárků. Zatímco se totiž Kate věnovala novinářům a hostům, on hladově okukoval stánek se smaženým kuřecím masem řetězce KFC. Jeho počínání ale nikoho neurazilo. Právě naopak: Všechny pobavilo.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.