Soumrak nad vztahem Kate a Williama? Tohle princ vážně přehnal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Soumrak nad vztahem Kate a Williama? Tohle princ vážně přehnal!

Princ William a Kate Middletonová
Princ William a Kate Middletonová (Reuters)

Představy nás žen o vztazích s princi bývají v zásadě romantické a plné ideálů. Jenže vévodkyně z Cambridge dobře ví, že zdání klame. Její život pohádkový bývá jen málokdy. Také ona totiž musí řešit situace, do kterých se dostává i většina „obyčejných“ smrtelníků.

Když Kate začala chodit s budoucím následovníkem britského trůnu, mnozí je vnímali jako dokonalý pár. Přesto to zdaleka taková idylka nebyla a dokonce i princ se musel naučit na svoji partnerku trochu naladit. Důkazem třeba je podle webu Nový čas pre ženy to, že absolutně pohořel při výběru dárku. Namísto kytice či jiné typicky holčičí fantazii jí totiž donesl na rande dalekohled.

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček:

Video se připravuje ...

„Opravdu jsem jednou koupil mojí manželce dalekohled, nikdy mi to nedokázala odpustit. Bylo to velmi krátce poté, co jsem se jí začala dvořit… Nedopadlo to dobře. Upřímně, nevím vůbec, co jsem si tenkrát myslel, že jsem jí koupil zrovna dalekohled, ale tehdy mi to připadalo jako dobrý nápad,“ přiznal budoucí panovník pro rozhlasovou stanici BBC Radio Five.

Že emoce manželky nebyly zrovna jásající dokazuje skutečnost, že měla Kate tenkrát dokonce uvažovat o rozchodu. Naštěstí se ale neobratností Wiliama nakonec odradit nenechala.

Kate je potřetí těhotná. Tato fakta musíte vědět: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.