Rozkol královského páru! Šlo o to najít si vlastní cestu, míní William | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozkol královského páru! Šlo o to najít si vlastní cestu, míní William

Princ William a Kate Middletonová
Princ William a Kate Middletonová (Profimedia.cz)

Mnozí považují Kate Middleton (38) a prince Williama (38) za dokonalý pár. Ne vždy tomu tak bylo. Ještě před svatbou si dvojice prošla krizí a na nějaký čas šli od sebe, vztah s následníkem trůnu nebyl jednoduchý.

Potkali se v roce 2001 na Univerzitě St. Andrews, o tři roky později začali společně bydlet.  Dvojice se stala miláčkem britského národa, o to větší to byl šok, když se pár v roce 2007 rozešel. Důvodem jejich rozchodu byl Williamův zájem sloužit armádě, většinu času trávil se svým plukem mimo Londýn. Jejich vztahu tehdy neprospíval ani intenzivní tlak médií.

Královská rodina děkuje zdravotníkům:

Video se připravuje ...

Po dobu trvání jejich rozchodu vyjádřili členové královské rodiny obavu, aby se neopakovala stejná situace, jako kdysi u prince Charlese (71) a vévodkyně Camilly (73). Ve své knize o královské rodině to zveřejnila spisovatelka Katie Nichollová.

Naštěstí krize u páru brzy skončila. „Byli jsme oba mladí. Poznali jsme se ještě na univerzitě, kde jsme se snažili přijít na to, kdo vlastně jsme. Šlo spíše o to najít si vlastní cestu, navíc jsme oba ještě dospívali," vysvětlil později princ William v pořadu ITV News. V roce 2010 dvojice oznámila zásnuby a následující rok se konala pohádková svatba. Jejich manželství nyní patří mezi jedno z nejstabilnějších v Británii, ve kterém vychovávají tři děti.

William a Kate představili třetího potomka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cukrenka
7. 9. 2020 • 16:09

Někdo je dospělý velmi brzy, jiný je věčně zelený.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.