Už je rozhodnuto! Královna opustí britský trůn | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Už je rozhodnuto! Královna opustí britský trůn

Královna Alžběta a princ Charles
Královna Alžběta a princ Charles (archiv)

Všichni se zajímají o to, kdy přijde rozhodující chvíle a Alžbětu II. na trůnu definitivně vystřídá její syn. Expert na královskou rodinu podle webu Blesk.cz předpovídá, že už to bude brzy. I když to není osobní vůlí královny.

Rozhodnutí je v jejím věku nejspíš nevyhnutelné, ale učiní ho prý s těžkým srdcem. „Myslím si, že nebude chtít. Jenže se dostane do bodu, kdy veškerou moc přenechá Charlesovi, a jak se mu pak může podívat do očí a oznámit mu, že stejně nebude králem?“ míní znalec britské monarchie.

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Pravdou je, že Charles už čeká na korunovaci pěknou řádku let. Zřejmě ho nikdy nenapadlo, že se bude chtít jeho matka udržet v čele monarchie i v tak pokročilém věku. A že k tomu bude mít i dostatek elánu. Jenže koronovirus situaci mění a velkou část svých povinností už stejně musela na syna delegovat. Z toho důvodu by se mohla jedna dlouhá éra už definitivně uzavřít. Ale stejně: funkční období delší než 65 let, to stejně hned tak někdo netrumfne!

Ikonické outfity britské královny Alžběty II.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
14. 2. 2021 • 16:44

Jistě,nikdo nic nedělá.Charles dělá z celé královské rodiny nejvíc.Další nesmysly jak žijí z peněz daňových poplatníků(každou hlavu státu si dotyčný stát platí a královská rodina v tom nijak nevyniká v záporném slova smyslu),stejně jako Charles s Camillou fakt nech­lasta­jí.Doh­roma­dy dají ročně ve službách monarchie kolem osmi set akcí,nevím kdy by stíhali střízlivět.

amej
17. 11. 2020 • 18:59

Už jsou oba fosílie. Chtělo by to mladší krev a dát to rovnou Viliemovi.

mbmb
17. 11. 2020 • 16:26

Charles červený chlastá s tou babou ! Dopadne vše špatně nebot nikdo nedělá a všichni žijí z peněz britu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.