Přepychová dovolená Kate a Williama: Z toho Meghan a Harry zblednou závistí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přepychová dovolená Kate a Williama: Z toho Meghan a Harry zblednou závistí!

Princ William a Kate Middletonová plní své královské povinnosti i v době koronavirové pandemie
Princ William a Kate Middletonová plní své královské povinnosti i v době koronavirové pandemie (Reuters)

Kate Middletonová (38) a princ William (38) se na začátku tohoto měsíce rozhodli dát menší pauzu od královských povinností. Spolu s dětmi vyrazili na dovolenou. Pro pobyt zvolili jeden z luxusních domků na ostrovech Scilly.

Zatímco o Meghan a princi Harrym je známo, že si potrpí na luxus, vévoda a vévodkyně z Cambridge si umí také dopřát. Za pobyt v takzvaném Dolphin House se v hlavní sezoně platí dle zahraničního webu The Sun od 5 tisíc liber, tedy více než 145 tisíc českých korun týdně.

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček:

Video se připravuje ...

Ačkoliv vila, ve které Kate a William tráví s dětmi dovolenou, na první pohled nevypadá jako luxusní hotel, rozhodně nejsou manželé ochuzeni o přepych. Bydlení je zařízené ve venkovském stylu s nádherným výhledem na moře. Nachází se v něm šest útulných pokojů, kuchyně a venku se rozprostírá obrovská zahrada, kterou ocení jejich tři ratolesti - princ George (7), princezna Charlotte (5) a princ Louis (2).  

Rodinka si dovoleno užívá o to více, že za pohádkové bydlení neutratila nic z vlastní kapsy. Nemovitost je totiž součástí majetku  prince Charlese (71).  Ostrovy Scilly mají zvláštní místo v srdci Williama. V dětství zde totiž společně s maminkou, princeznou Dianou (†36), a bratrem Harrym  trávil každé léto.

Svatba prince Williama a Kate Middleton:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.