Šokující: Parkinson změnil Ozzyho k nepoznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šokující: Parkinson změnil Ozzyho k nepoznání!

Zpěvák Ozzy Osbourne
Zpěvák Ozzy Osbourne (reprofoto TV )

Parkinsonovu nemoc sice britský rocker Ozzy Osbourne (71) přiznal otevřeně, boj s ní ale raději svádí v ústraní. Teď však udělal výjimku a po několika měsících se poprvé ukázal na veřejnosti. A fanoušci jsou v šoku, frontman legendární heavymetalové kapely Black Sabath je totiž k nepoznání!

Pokud by měl Ozzy sepsat všechny neduhy a zdravotní komplikace, které ho v posledních letech potrápily, byl by to pořádně dlouhý seznam. Nechyběla by na něm pneumonie, stafylokoková kožní infekce, bronchitida, skoro roztříštěná páteř nebo parkinson, kterého mu lékaři diagnostikovali loni v únoru. Sám o sobě říká, že je zdráv tak na pětasedmdesát procent. „Pomalu se zotavuji, pořád ale cítím hodně bolesti,“ přiznává. Ostatně vyčerpání na něm je patrné i z nejnovějších snímků, které fotografové pořídili v Los Angeles. Společnost mu dělala manželka Sharon (67), se kterou jsou svoji už od roku 1982. A zatímco ona se chopila volantu, Ozzyho místo bylo na sedačce spolujezdce. Tam seděl jak hromádka neštěstí, šedé vlasy měl svázané do culíku, nepřítomně zíral před sebe a čekal, až manželka vyřídí všechny nezbytné pochůzky.

Strach ze smrti

Právě Sharon je v těžkých chvílích jeho největší oporou a prožívá s ním i jeho největší obavy. Včetně myšlenek na smrt... „Myslel jsem, že to, že umírám, přede mnou všichni skrývají. Bylo mi hrozně, cítil jsem tolik bolesti a neštěstí. Pamatuji si, že jsem své ženě Sharon řekl: Musíš být ke mně upřímná. Ona to ale odmítla,“ přiznal nedávno Ozzy. Tolik potřebnou sílu se ale snaží čerpat i z hudby, s producentem Andrewem Wattem se prý zavřel do studia a natáčejí spolu další album.



Přečtěte si
abil
31. 8. 2020 • 14:13

Konecne vypada jako chlap. Ale je mi lito, ze trpi takovou nemoci. Na fotce vypada mnohem unaveneji a stareji i jeho manzelka, urcite to nema lehke.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.