Výchova podle Kate a Williama: Tohle by jiné děti nezvládly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Výchova podle Kate a Williama: Tohle by jiné děti nezvládly!

princ William a vévodkyně Kate
princ William a vévodkyně Kate (Reuters)

Princ William a vévodkyně Kate jsou bez pochyby milující rodiče. Snaží se své děti podporovat v otevřené diskuzi o jejich pocitech. Určité projevy chování jsou bez výjimky zakázané. Týká se to například křičení a sledování televize.

Vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou velmi důslední. Svým dětem zakazují  po sobě křičet a také nikdy nezapínají televizi před večeří. "Děti jsou podporovány v otevřené diskusi o svých pocitech. Vyjadřují své obavy ze školních předmětů, strach z plavání nebo těžkých baletních pohybů, zklamání ze zmeškaného tenisového turnaje, nebo s nimi mluví o utrpení jiných dětí. O všem se říká a nacházejí se řešení. Neexistuje také, že by jeden rodič řekl ne a druhý ano, Kate a William jsou vůči sobě loajální a vystupují před dětmi ve všem jednotně, "cituje web casprezeny.pluska.sk britský deník The Sun.

William a Kate představili třetího potomka!

Video se připravuje ...

Děti jsou vychovávány v tom, že mohou mluvit o čemkoli a vyjadřovat se svobodně. Musí ale mluvit klidným tónem a nesmí se vyjadřovat agresivní. Rodiče jim také zdůrazňují, že většina dětí nemá takové výsostné postavení. William a Kate ve svých dětech pěstují pokoru a vděčnost. Když nastane konflikt, nesmějí děti křičet, rodina se sejde na pohovce a o problému v klidu diskutuje.

Vévodkyně Kate také prozradila, jak děti trávily karanténu. Princ George, Louis a princezna Charlotte se učily pěstovat květiny. Každý dostal na jaře semínka slunečnice a soutěží v tom, kdo bude mít největší rostlinu a komu vyroste jako první. Zatím vítězí princ Louis, což prý princ George těžce snáší a je nevrlý.

 

Královská rodina děkuje zdravotníkům:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
13. 7. 2020 • 00:35

Rodina se sejde na pohovce 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Na pohovce se válí zřejmě skoro celý den.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.