Sprostý podraz na udřenou Kate! Na vině je sobecká Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sprostý podraz na udřenou Kate! Na vině je sobecká Meghan

Meghan je navíc nejvlivnější módních ikonou. Kate skončila až na 11. místě.
Meghan je navíc nejvlivnější módních ikonou. Kate skončila až na 11. místě. (Foto: Profimedia.com)

Maminka tří malých dětí Kate Middletonová (38) prý padá doslova na ústa. Za do Ameriky uprchlou Meghan Markleovou (38) totiž musela převzít většinu reprezentačních povinností.

William a Catherine chtěli být praktickými rodiči, v čemž jim bohužel zabránil odchod Sussexů. Sprostě je podrazili. Kate je z náporu nové práce frustrovaná. Samozřejmě, úsměv jí nezmizel, ale tohle si nepředstavovala. Dře jako nějaký ředitel obrovské společnosti, který nemá možnost nechat práci v kanceláři a vybrat si dovolenou,“ popsal nedobrovolné galeje vévodkyně Kate zdroj z královských kruhů v britském magazínu Tatler.



Autor: 

Přečtěte si
Milla
18. 2. 2021 • 02:18

No jo.Provalilo se že tenhle královský plyšák za celý loňský rok absolvoval úděsných 47 akcí!!!!Jako každý rok od své svatby suverénně nejméně ze všech členů královské rodi­ny.Dř­e!!!Ma­ximál­ně tak při projednávání své mediální strategie s Katie Nicholl doma v paláci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.