To je vážně šok! Taková je prý Kate za zavřenými dveřmi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

To je vážně šok! Taková je prý Kate za zavřenými dveřmi

Kate a William vyprovázejí George a Charlottu do školy.
Kate a William vyprovázejí George a Charlottu do školy. (Profimedia)

Milující, usměvavá, vlídná. Perfektní matka. Právě tak působí vévodkyně Kate (38) na veřejnosti. Jaká ale je, když ji veřejnost nemá zrovna na očích? Prý je to dost rozdíl…

Třebaže ji královna Alžběta II. do rodiny zprvu nepřijímala, nakonec dnes už manželka prince Williama (37) zapadla. Dnes patří, na rozdíl od Meghan, mezi nejoblíbenější členy královské rodiny. Na jednom si ale Kate s Williamem zakládají. Chtějí, aby jejich děti měly co nejnormálnější život.

Právě ve výchově se projevuje skutečná tvář vévodkyně z Cambridge. Při plnění rodičovských povinností prý dokáže být velmi přísná a neoblomná. Za všech okolností důsledná. Učí svoje děti, že pravidla se mají dodržovat, což jim v budoucnu ulehčí nejen fungování v královské rodině, ale také v běžném životě.

Maminka jim v tomto ohledu jde i maximálně příkladem. Je velmi zodpovědná a zásadová. Logicky to samé pak vyžaduje i od svých ratolestí. Pochopitelně s ohledem na jejich věk. Křičet ji ale podle slov španělské vychovatelky princátek Marie Teresy Turrion Borralo údajně nikdy neuslyšíte. Když děti něco vyvedou, následuje vysvětlování a rozhovor. Aby všichni tři potomci měli jasno, co udělali špatně a jak by to mělo být podle názoru Kate lépe.

Kate promluvila o duševních problémech: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.