Kate a William štěstím bez sebe! Přece se to stalo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kate a William štěstím bez sebe! Přece se to stalo...

Vévodkyně Kate a princ William
Vévodkyně Kate a princ William (profimedia.cz)

Manželka prince Williama (37) neměla v královské rodině vždycky na růžích ustláno. Dlouho si musela svoji pozici budovat. Královně Alžbětě II. svého času „ležela v žaludku“ kvůli tomu, že jen čerpala peníze z rodinných zdrojů a nepracovala. Poté, co se zapojila do charitativních činností a porodila tři děti, už k ní byla panovnice o dost shovívavější. A teď přišla další skvělá zpráva!

Manželka prince Williama plní už nějaký ten měsíc hlavě britské monarchie niterná přání. Vždy prý toužila po tom, aby měla v paláci spoustu pravnoučat. Díky Kate tam má tři, navíc je žena jeho vnuka neustále dobře naladěná, usměvavá, v neposlední řadě přistupuje velmi svědomitě i k plnění královských povinností.  Díky tomu si dovedla přízeň Alžběty II. naplno získat a další potomci už k tomu ani nejsou třeba.

„Zářivý úsměv Kate prozrazuje, že je ve společnosti královské rodiny stejně tak šťastná, jako samotná Alžběta II.,“ uvedla pro Fabulous Digital Jamesová s tím, že i princ William je velmi spokojený, jak se vztahy mezi „jeho“ ženami prohloubily. 



Přečtěte si
terrancero...@...
26. 2. 2020 • 10:14

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

josefvyskoc
26. 2. 2020 • 09:12

co harry a meghan, zijou jeste vubec? dlouho o nich nebylo slyset, naposledy nekdy vcera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.