Kate na kolenou: Zoufalá prosba prince o odpuštění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kate na kolenou: Zoufalá prosba prince o odpuštění

Vévodkyně Kate a princ William
Vévodkyně Kate a princ William (Profimedia.cz)

Britská monarchie má poslední dobou co dělat, aby si před veřejností udržela dekorum, zatímco uvnitř rodiny se všechno hroutí. Princ William (37) a Harry (35) spolu téměř nekomunikují, dalším otřesem je pak skandální přátelství prince Andrewa s deviantem Jeffreym Epsteinem. Není proto divu, že už všem tak trochu ujíždějí nervy.

Momentálně je to prý Kate, kdo se z atmosféry uvnitř paláce hroutí. Podle webu Šíp.cz prý dokonce začala manžela zoufale prosit, aby dal vztahy zase do pořádku. A to především, pokud jde o Harryho. To se dokonce mělo stát na veřejné akci. „Prosila Williama, aby Harrymu jeho přehmat odpustil,“ prozradil jeden ze zaměstnanců. „Pokud to neudělá, tak může podle Kate celé to současné nepřátelství přerůst v nenávist. Říká proto Williamovi, že když Harrymu neodpustí, bude toho litovat do konce života,“ měl říci tento zasvěcený zdroj.

Vévodkyně se už údajně vůbec nemůže dívat na to, jak se oba bratři přehlížejí. „Měla pro Harryho odjakživa slabost, protože ji od prvních chvil nazývá sestrou, kterou nikdy neměl. Ale teď ji rozčiluje, jak umíněně se staví proti rodině,“ řekl informátor, jak celou situaci kolem princů Kate vnímá.

Přesto, že se Harry od rodiny distancoval a podle zasvěcených je pro něj jedinou rodinou momentálně Meghan a Archie, žádá vévodkyně ze Sussexu svého muže, aby udělal vstřícné gesto a bratrovi se pokusil zase přiblížit. Je si totiž vědomá toho, že mosty jejich vztahu se mohou velmi rychle zbořit definitivně a nenávratně.



Přečtěte si
adeso
4. 12. 2019 • 13:44

a on Harry něco provedl???? Proč by mu měl Wilík cokoliv odpouštět? To že se se oženil?

tryskomys
3. 12. 2019 • 15:16

Naučte se správně tituly je to vevodkyně z Cambridze,ne ta osoba ze Sussexu,neumíte po sobě číst články nebo to po sobě nepovažujete za nutné,já bych to netvrdila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.