Vánoční projev britské královny: Proč se nezmohla na úsměv? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vánoční projev britské královny: Proč se nezmohla na úsměv?

Vánoční projev britské panovnice.
Vánoční projev britské panovnice. (Foto Twitter, Reuters)

Britská královna Alžběta II. (93) v tradičním projevu na Boží hod vánoční pochválila mladou generaci za její aktivní postoj k boji s klimatickými změnami, přivítala květnové narození pravnuka Archieho a hovořila o potřebě překonání sporů, o přátelství a usmíření.

Uvedla nicméně, že letošní rok nebyl pro Británii ani pro královskou rodinu jednoduchý. Vrásky na čele královně letos přidělala především aféra kolem jejího druhorozeného syna Andrewa (59) kvůli stykům s americkým finančníkem Jeffreym Epsteinem, který před svou letošní sebevraždou ve vazbě čelil obvinění ze sexuálního zneužívání mladistvých. Také samotný princ byl obviněn, že zneužil mladou dívku (17).

Buckinghamský palác také u příležitosti letošních svátků svým fanouškům na Twitteru přinesl snímky královny při jejich vánočních projevech za celou uplynulou dekádu. Alžběta se na nich příliš nemění: šedé vlasy, její oblíbené perly na krku, strohý výraz. Směje se pouze na fotce z roku 2017. Čemu asi?

Jak proběhlo první veřejné setkání královny Alžběty II. a Meghan si můžete připomenout zde: 



Přečtěte si
rhapsody
27. 12. 2019 • 09:31

To je nejaka jeji dvojnice, vzdyt si vubec neni podobna!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.