Meghan a Harry se bouří: Šokující krok královny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Meghan a Harry se bouří: Šokující krok královny!

Královna se rozhodla, že už nic neponechá náhodě.
Královna se rozhodla, že už nic neponechá náhodě. (Foto: profimedia.cz)

Alžběta II. musela jako hlava monarchie letos čelit nejednomu skandálu, proto se rozhodla jednat. Jedním z největších skandálů bylo letošní cestování prince Harryho a jeho manželky Meghan soukromými letadly. Královna nyní hledá posilu, která by měla mít pod palcem vše ohledně cestování členů královské rodiny.

Alžběta II. se pro novou posilu rozhodla poté, co se princ Harry a Meghan stali terčem drsné kritiky za využívání letecké dopravy. Vévoda a vévodkyně před časem nabádali okolí, aby omezili létání, a tím i spalování fosilních paliv a snížili tak svou uhlíkovou stopu. V reálu na ochranu klimatu ale příliš nedbají. Slavná dvojice létá soukromými letadly po celém světě a v nedávné době letěli dokonce čtyřikrát za 11 dní.

Náplň práce nového člověka  dle webu casprezeny.sk nebude týkat pouze letecké dopravy. Členové královské rodiny se často přepravují i vlaky, a tak by měl mít plně pod palcem i tento druh přepravy. Nový zaměstnanec bude vyhledávat co nejefektivnější způsoby, které budou stát co nejméně peněz a budou co nejvíce šetřit životní prostředí.  

Nová posila bude přímý podřízený královny, vévoda a vévodkyně ze Sussexu si tak nebudou moci cestovat, jak se jim zlíbí.  Téma cestování je dle webu casprezeny.sk u královské rodiny velmi aktuální. Za své cesty totiž utratili více než 135 000 000 korun.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
15. 12. 2019 • 20:59

Harry je hlavně levoboček,bohužel lady Di si fikla s majorem Krysou.Fyzická podoba je nezpochybnitelná a i když princ Charles uznal otcovství,nemohl hlavně uznat že má parohy.
PS.Major Krysa byl její trenér jízdy na koni.Asi víc jezdili na koníčka...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.