Tichá válka vévodkyň pokračuje: Troufalý plán Kate?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tichá válka vévodkyň pokračuje: Troufalý plán Kate?!

Vévodkyně spolu prý vedou tichou válku.
Vévodkyně spolu prý vedou tichou válku. (Profimedia.cz)

Moc se sice nevídají, přesto mají jedna o druhé dokonalý přehled. A svým konáním si posílají jasné signály. Co chtěla Meghan (38) naznačit vévodkyně z Cambridge?

Od té chvíle, kdy se Kate objevila po boku prince Williama, byla pro všechny obrovskou hvězdou. Není proto divu, že pak musela zabojovat, aby všechny přesvědčila, že jí první pozice vedle budoucího krále skutečně náleží. A přesně z toho důvodu se teď uchýlila ke kroku, který očekával jen málokdo.

Nepsaným pravidlem obou královských dvojic je, že jejich pole působnosti je trošku odlišné, nedělají to stejné. Meghan a Harry se více zaměřují na ekologii a ochranu planety, jejich velkým tématem je boj proti plastům. Kate s Williamem se oproti tomu více soustředí na pomoc rodinám v nouzi a intenzivně se zajímají o problematiku duševního zdraví. Jenže teď najednou překvapili, když se i oni začali zaníceně vyjadřovat právě k problematice plastů.

Snaží se snad královský pár z Cambridge vybojovat si pozornost veřejnosti jen pro sebe?



Přečtěte si
tryskomys
28. 12. 2019 • 10:22

To je výsměch ,že Sussexovi horují pro ekologii a menší uhlíkovou stopu,přitom podle Hollywodu rozhazují peníze a nějaká ochrana přírody je jim ukradená,jen když si sami ch.r.o.ch.t.a.j.í v blaho­bytu,­f.a.l­.e.š­.n.í .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.