Hvězda seriálu Jmenuju se Earl: Šokující změna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Hvězda seriálu Jmenuju se Earl: Šokující změna

2009 Jako ňouma Randy v seriálu Jmenuju se Earl.
2009 Jako ňouma Randy v seriálu Jmenuju se Earl. (Foto Profimedia.cz, Getty Images, Instagram)

Možná si jej vybavíte jako natvrdlého a otylého Randyho, bratra hlavního hrdiny seriálu Jmenuju se Earl. Koneckonců, každá postava, kterou Ethan Suplee (43) ztvárnil, trpěla nadváhou. Ta k němu totiž neodmyslitelně patří od začátku kariéry. O to překvapivější je pohled na jeho současnou figuru kulturisty. I to, jak se k ní dopracoval.

Nelehkým úkolem kvůli roli zhubnout, případně naopak přibrat, si prošel nejeden herec. V podání sympaťáka a táty čtyř dcer Ethana je však dohnaný do extrému.

Idiote, jste cyklista?
Poprvé začal hubnout v roce 2012 a za dva roky shodil 90 kg! „Začal jsem střídmě jíst a hlavně jsem propadl cyklistice. Jezdil jsem na kole až osm hodin denně, šest dnů v týdnu. Dostal jsem se do stavu, kdy jsem měl jen devět procent tělesného tuku,“ vzpomíná, ovšem dodává, že ho nová figura málem stála roli v seriálu Chance (od 2016). „Producenti si mě vybrali kvůli mé postavě a najednou na mě koukali a ptali se: Ty jsi kdo? Na tu roli jsi moc hubený.“ Tehdy prý zakročila manželka Brandy (44). „Řekla mi: Ty idiote, jsi cyklista, nebo herec? Přece nemůžeš přicházet o práci, protože tě baví jezdit na kole,“ líčí s tím, že si dal od diety pauzu a brzy přibral téměř metrák. Loni se však rozhodl opět zhubnout a začal pravidelně chodit do posilovny.

Americký žrout
Dnes je k nepoznání, figurou evokuje kulturistu a o svém zápolení s kily vytvořil internetový pořad Americký žrout. V něm dává lidem tipy ke správnému stravování a cvičení. Hlavní poselství shrnuje takto: „Není lepší čas začít se sebou něco dělat, než právě teď!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.