Obrovský strach o vévodkyni Kate: Tohle celé roky tajila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Obrovský strach o vévodkyni Kate: Tohle celé roky tajila!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Už několik let se zdá, že manželka prince Williama žije po jeho boku jako v romantickém filmu. Jenže byly časy, kdy ani Kate (37) neměla životní cestu zrovna vystlanou okvětními plátky růží. Situace byla dokonce tak závažná, že se o ni bála i její máma Carol.

Paradoxně se o Kate její maminka strachovala nejvíce v období, kdy začala chodit s princem Williamem. Nebyla si totiž, jak uvádí web časpreženy.sk, vůbec jistá tím, jaká budoucnost ji v blízkosti prince čeká. Musela se navíc zřeknout „běžného“ života, na který byla zvyklá. Taktéž skončila se svými koníčky, jelikož na sebe už automaticky poutala mnohem větší pozornost.

Obavy mámy dnes již vévodkyně byly navíc zpočátku oprávněné. Kate svůj život více a více omezovala, William se ale k zásnubám nechtěl vůbec rozhoupat. A tak jeho „vyvolená“ stále trčela na pomezí mezi světem „obyčejných smrtelníků“ a honosným světem královské rodiny. Až po osmi letech chození a minimálně dvou rozchodech princ konečně před Kate Middletonovou poklekl a navlékl jí zásnubní prsten.

Teprve když se na ruce dcery Carol Middletonové objevil zásnubní prsten po zesnulé princezně Dianě, konečně si máma vévodkyně oddychla. Kate se prý zpočátku ještě bála, zda dostojí všem královským povinnostem. Přítomnost ovšem ukazuje, že si vede více než dobře a že ji Britové milují.

 



Přečtěte si
Milla
18. 2. 2021 • 03:18

No ona maminka měla spíš strach co kdyby si jí William nevzal a nemohla se dočkat.Už dávno řekl že se neplánuje ženit dřív než tak v 28-30letech s tím,že Kate zatím bude pracovat,cestovat a pozná svět a rozhodne se jestli jo nebo ne.Místo toho začala předvádět jak už skoro patří do královské rodiny a oznámení je za dveřmi a jak musí plnit povinnosti vyplývající z jejího postavení přítelkyně prince i když žádné takové neexistují.Maminka se hrozně bála ale ani ji nenapadlo donutit Kate aby si po škole našla místo a vybudovala si kariéru kdyby to nakonec nedopadlo.William po škole absolvoval praxi v bance,nastoupil k pozemnímu vojsku a potom k námořnictvu a Kate se sestrou vytloukaly celou dobu mejdany a večírky kam je zvaly jen proto že Kate s Williamem chodila.No rozhodně teď má na co navazovat když kolem sebe neustále víří auru oběti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.