Kate »v očekávání« si zoufá: Na to se nedá zvyknout | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kate »v očekávání« si zoufá: Na to se nedá zvyknout

Kate vychovává spolu s Williamem tři děti, a přestože se spoustu věcí snaží řešit sama, královské povinnosti jí ubírají spoustu času, takže chůva je pro ni darem z nebes.
Kate vychovává spolu s Williamem tři děti, a přestože se spoustu věcí snaží řešit sama, královské povinnosti jí ubírají spoustu času, takže chůva je pro ni darem z nebes. (Profimedia)

Vyvolená prince Williama je vytížená dětmi, pracovními povinnostmi, oficiálním návštěvami. Její diář je zaplněný do posledního místa a teď se ještě musí „poprat“ s jednou novinkou. S čím se momentálně potýká?

Nedávno v Londýně navštívila program pro mladé lidi, kteří se stali čerstvými rodiči. Povídala si se zaměstnanci, rodiči i dětmi. A při té příležitosti připustila, že je jedna věc, na níž si nezvykne nikdy. „Děti rostou tak rychle a nemůžu uvěřit tomu, že je Georgeovi už šest let,“ přiznala vévodkyně.

Minimálně v této rovině pracuje královská rodina se stejnými emocemi jako my ostatní. Kate se proto snaží každé své mateřství vychutnat beze zbytku. Zároveň je přesvědčená, že je důležité dát dětem prostor rozvíjet se všestranně. A to už od narození. Aby byly jednou šťastné, spokojené i úspěšné.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.