Kate počtvrté TĚHOTNÁ? Tohle má být důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kate počtvrté TĚHOTNÁ? Tohle má být důkaz!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Profimedia)

Princ George už chodí do třetí třídy, princeznu Charlotte letos odvedli poprvé do soukromé školy v Londýně a malinký princ Louis se má čile k světu a užívá si čas s maminkou Kate a otcem Williamem. Ačkoliv většina maminek by starost o tři děti brala jako pořádný zápřah, Kate to tak díky služebnictvu nebere a klidně by se mohlo stát, že porodí i čtvrté královské miminko. Podle odborníků a fanoušků dalšího potomka už čeká!

Poté, co se Kate Middletonová s novými světlými vlasy objevila po boku prince Williama a jejich dětiček při odchodu do školy v první školní den, začalo mnoho lidí spekulovat o tom, zda není vévodkyně opět těhotná. „Pokaždé když vévodkyně oznámila, že je těhotná, změnila si svůj vzhled…

V prvních měsících, když byla těhotná s princem Georgem si začala vlasy natáčet kulmou. Když byla těhotná s princem Louisem, tak se zase nechala ostříhat,“ pověděla odbornice na královskou rodinu podle pluska.sk. Dalším důkazem, že Kate je v radostném očekávání, má být to, že jako jediná z mladších členů rodiny momentálně nepodniká žádné pracovní cesty. „Kate bude mít zřejmě volno, což znamená, že by mohla být těhotná. Její předchozí těhotenství bylo problematické, a proto se zřejmě rozhodla zrušit všechny pracovní cesty,“ dodala expertka Aranzazu Santos Lópezová.

 William a Kate představili třetího potomka! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.