Tohle byste nečekali: Ze soukromí Kate uniklo šílené tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle byste nečekali: Ze soukromí Kate uniklo šílené tajemství!

Kate Middletonová
Kate Middletonová (Reuters)

Není tajemstvím, že královská rodina etiketu striktně dodržuje i v moderním 21. století, a také velmi pečlivě dbá na různé zvyky. Vévodkyně Kate Middletonová (37) však kromě nařízení pečlivě dodržuje svůj osobní zvyk.

Členové královské rodiny často cestují. Pokud to podmínky dovolí, většinou volí na přepravu auto. Před každou cestou je však důležité se pořádně připravit. O královně Alžbětě II. je známo, že během cesty autem ráda používá deku. Přikrývka jí přijde vhod zejména během chladnějších měsíců, protože jí občas bývá v autě chladno.

Dle webu pluska.sk vévodkyně z Cambridge zas nikdy neodjede bez krabičky s jídlem. Pokud jste si mysleli, že je to pro její děti, pletete se. Kate si pokrm do krabičky vždy připraví sama, díky tomu si může být jistá, že nebude o hladu.

Vévodkyně Camilla si ráda dopřeje balíček bonbónů a láhev vody. Podobný zvyk má i manželka prince Harryho (34) Meghan Markleová (38). Vévodkyně ze Sussexu si potrpí na speciální minerální vodu, a to hned ve dvou variantách - perlivá a neperlivá.

 

 Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.