Britům došla trpělivost: Přijdou Harry a Meghan o tituly? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Britům došla trpělivost: Přijdou Harry a Meghan o tituly?

Britové mají dost utrácení Harryho a Meghan.
Britové mají dost utrácení Harryho a Meghan. (profimedia.cz)

Rozhazovačnost Meghan Markleové (38) a prince Harryho (34) má následky. Regionální rada v anglickém Sussexu se bude muset zabývat peticí, která navrhuje, aby byl princ a jeho choť zbaveni titulu vévoda a vévodkyně ze Sussexu.

Není to poprvé a ani naposledy, kdy je vévoda a vévodkyně ze Sussexu trnem v oku mnoha Britů za jejich utrácení. Kritikou nešetří zejména na Meghan. Manželka prince Harryho v loňském roce utratila údajně za módu 11,5 milionu korun. V jejím šatníku nechybí kousky od světoznámých módních návrhářů, jako je Givenchy, Jason Wu nebo Victoria Beckham.

Za renovaci luxusního sídla Frogmore Cottage utratili Harry a Meghan z peněz daňových poplatníků bezmála 70 milionů korun! Během těhotenství vévodkyně vynaložila nemalou sumu za „baby shower“. Během dvou dnů podle Daily Mailu utratila 500 tisíc dolarů (více jak 11,3 milionu českých korun).

A toto je jen malý výčet toho, co utratili. Celá situace vyvrcholila natolik, že aktivista Charles Ross zahájil petici na webových stránkách městské rady v Brightonu a Hove. Žádost pravděpodobně nebude podpořena radou, protože tituly může udílet nebo odjímat pouze královna Alžběta II. Protože však petice získala dostatek podpisů, musí se 24. října uskutečnit diskuze.

"Od svatby prince Harryho a Meghan Markle jsme my, občané, šokováni přemrštěnými výdaji tohoto manželského páru. Říká se, že vévodkyně ze Sussexu utratila během jednoho roku, a to pouze za oblečení, přes jeden milion liber. Navrhujeme, aby Meghan Markle přinejmenším nebylo umožněno užívat titul vévodkyně," zní text jedné z petic dle webu tn.cz.

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
16. 9. 2019 • 10:09

Už by bylo na čase,aby té dvojce to rozhazování zatrhli,sice o tom rozhoduje královna,ale podanní si mohou říci svůj názor,přála bych jim tvrdý pád těm dvoum.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.