Vévodkyně Meghan obětí podvodu: Tohle si někdo šeredně odskáče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Vévodkyně Meghan obětí podvodu: Tohle si někdo šeredně odskáče!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (Profimedia)

Buckinghamský palác řeší vážný problém. Na popularitě vévodkyně ze Sussexu se chtěli přiživit podvodníci. Firma bez souhlasu Meghan Markleové (38) zneužila její jméno k falešné reklamě na přípravek na hubnutí.

Falešná reklama na tablety Keto Weight Loss se údajně objevuje na kanále YouTube. "Po těhotenství mé tělo ztratilo původní tvar. Díky těmto tabletám jsem ho získala zpět," zní dle webu prásk.tv jedna z vymyšlených propagačních vět, které podle podvodníků řekla Meghan.

Vévodkyně měla také tvrdit, že je posedlá svou váhou a užívání dietních tablet se stalo její vášní. Podvodníci se odvolávají podle britského webu Express na rozhovor, který jim měla Meghan poskytnou. "Celý život jsem si hlídala svou váhu kvůli tlaku Hollywoodu, abych vypadala stále mladě a hubeně," citovali lživě podvodníci.

Ve falešném rozhovoru dokonce tvrdili, že se měla kvůli údajné dietě rozhádat s královskou rodinou. "Nemají radost, že tomu věnuji svůj čas," prohlásili za Maghan autoři lživé reklamy. "Přimělo mě to rozhodnout se, jakým směrem chci směřovat svoji budoucnost."

Buckinghamský palác již podvod řeší a snaží se nelegální reklamu stáhnout z internetu. "Je to očividně nepravdivá reklama. Budeme postupovat tak, jak bývá běžné," řekl dle webu prásk.tv zdroj z královské rodiny.

 Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.