Královna se bojí o Meghan: Tohle dělá pro její bezpečí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Královna se bojí o Meghan: Tohle dělá pro její bezpečí!

Alžběta II. se snažila Meghan příchod do královské rodiny ulehčit.
Alžběta II. se snažila Meghan příchod do královské rodiny ulehčit. (Foto Profimedia.cz)

Ačkoliv se to nezdá, příchod Meghan Markleové (38) do britské královské rodiny byl pro ni o něco jednodušší, než pro Kate Middletonovou (37) či princeznu Dianu (†36). Královna Alžběta II. si totiž bývalou americkou herečku vzala pod svá křídla a pro její ochranu je schopná udělat cokoliv.

Když se princezna Diana provdala za prince Charlese, vystupovala na veřejných akcích se sklopenou hlavou. Mezi ostatními členy monarchie se údajně cítila odstrčená a nechtěla příliš vyčnívat z davu. Její tragický osud je v poslední době přirovnáván k vévodkyni Meghan, která na rozdíl od vévodkyně Kate v britské královské rodině neustále vyčnívá.

Poté, co se Meghan provdala za prince Harryho, věnovala ji královna Alžběta II. velkou pozornost. Podle webu Plus Jeden Deň se obávala, aby vévodkyně ze Sussexu neskončila právě jako princezna Diana. Po svatbě jí proto začala brát na královské akce a dokonce ji pozvala na cestu svým vlakem, aby jí dělala doprovod při vladařských povinnostech v Cheshire. To sice na první pohled možná nevypadá jako speciální výsada, ale tento vlak smějí využívat pouze starší členové královské rodiny.

Přestože se Alžběta snaží ze všech sil, Meghan se neustále snaží vyčnívat a čím dál více se od královské rodiny distancuje. S Harrym se po narození syna Archieho odstěhovali z Kensingtonského paláce do luxusního sídla zvaného Frogmore House.

 Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
9. 8. 2019 • 19:17

Vychytralá amička si myslí,že nad ní není,at si to vychutná,stejně je nevychovaná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.