Meghan má smůlu: Královna vyřkla razantní NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Meghan má smůlu: Královna vyřkla razantní NE!

Fotografie
Fotografie (internal)

Meghan Markleová (38) má jednoznačně vkus a cit pro módu. Pro mnoho žen po celém světe se stala módní ikonou. Vévodkyně ze Sussexu se vždy ráda oblékala podle svého, příchodem do britské královské rodiny však musela některé kousky nechat ve skříni.

Největší pozornost je upírána na oblečení vévodkyně při oficiálních příležitostech. Přestože má velmi podobný vkus jako vévodkyně Kate Middletonová, její styl je o něco odvážnější a s královským protokolem si příliš hlavu neláme.

Na předávání ocenění Endeavour Fund Awards na sebe vévodkyně strhla pozornost, když na rozdíl od jiných žen, které přišly v róbě, zvolila černý kostým od Alexandra McQueena. Spolu s princem Harrym se účastnila charitativní akce ve Viktoriině divadle. Na muzikál Hamilton dorazila v šatech, jejichž délka byla vysoko nad kolena.

Za porušování královského protokolu si nechala panovnice vévodkyni zavolat nejednou na kobereček. Dle casprezeny.sk královna doslova nesnáší jeden kousek, který se v šatníku vévodkyně nacházel v poměrně hojném počtu. Alžběta II. se proto rozhodla, že Meghan nesmí nosit její oblíbené džíny. Jde zejména o volné střihy a potrhané rifle.

Svůj oblíbený kousek si Meghan nemohla vzít ani při každoročním setkání ve Skotsku, které královna organizuje, aby si členové monarchie mohli odpočinout v kruhu svých nejbližších.

Zdá se však, že Meghan si ze zákazu královny nedělá příliš těžkou hlavu. Nedávno se totiž v džínách ukázala na Wimbledonu, kam přišla podpořit svou kamarádku Serenu Williamsovou. Ochranka údajně vévodkyni nechtěla vůbec do sektoru pro královskou rodinu pustit. Její neformální oblečení kritizovali i módní znalci.

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

 

Video se připravuje ...

 

 


 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.