Skandál kolem Meghan: Vražda a znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skandál kolem Meghan: Vražda a znásilnění!

Meghan Markle
Meghan Markle (profimedia.cz)

Královský pár ze Sussexu stále ještě pobývá na pracovní cestě v Africe. Momentálně se ale Meghan (38) na pár dní od Harryho (35) oddělila. Zatímco princ cestuje po stopách své maminky princezny Diany (†36), vévodkyně má vlastní program.

Soukromně tak navštívila Kapské Město, kde v srpnu znásilnili a zavraždili 19letou studentku z Jihoafrické republiky (JAR). Co bylo pohnutkou? Meghan chtěla tímto činem vyjádřit solidaritu s oběťmi násilí v tomto kraji, který je pro ženy jedním z nejnebezpečnějších na světě.

Na památník, který vybudovali přímo na místě vraždy, zavěsila bývalá americká herečka žlutou stužku. Maghan prý památník navštívila soukromně už v uplynulém týdnu. Příspěvek zveřejnila i na Instagramu. Píše se v něm mimo jiné, že „místo této tragické smrti bylo pro vévodkyni osobně velmi důležité“. Manželka prince Harryho se dokonce potkala i s matkou zavražděné, nadějné dívky, jejíž život vyhasl tragicky a předčasně.

Smrt dívky s přezdívkou Nene vyvolala v Jihoafrické republice vlnu protestů a odporu proti násilí páchaném na ženách a dívkách. Podle oficiálních statistik, které zveřejnila agentura AFP, je v JAR denně evidováno 137 sexuálních trestních činů. Jen v srpnu bylo dokonce zabito více než 30 žen vlastními manžely. Situace je tedy alarmující a velmi vážná!



Přečtěte si
Ykona
2. 10. 2019 • 10:53

A to je přesně to, co vy média děláte Napíšete "Skandál kolem Megan" a ve výsledku se dočtete, že jela do míst, kde znásilňují ženy. Co má pojem SKANDÁL společnýho s její cestou ? Dávala bych Vám za lživé titulky tučné pokuty..běžte se vyspat !!!

rannirosa
1. 10. 2019 • 16:30

To je ale hnusny titulek, ktery vubec nerika pravdu o clanku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.