Světová ostuda prince Harryho: To opravdu neměl dělat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Světová ostuda prince Harryho: To opravdu neměl dělat!

Meghan a princ Harry
Meghan a princ Harry (Reuters)

Královský pár ze Sussexu jde ze skandálu do skandálu, z trapasu do trapasu. Ani tentokrát se Harrymu (35) zrovna nezadařilo a opět to dost schytal. Co zase vyvedl?

Není pochyb o tom, že v Meghan našel Harry lásku svého života. Jenže co ve vztahu s ní získal, jinde zase ztrácí. Třeba s jeho popularitou to jde od té doby z kopce, přestože býval absolutní jedničkou v žebříčku královské obliby. Bohužel si to z velké míry dělá i on sám. Jeho veřejné projevy začínají totiž trochu děsit.

Podle Časupreženy.sk je to zejména tím, že ho manželka „infikovala“ svými hollywoodskými manýry a že i on se už chová jako americká star. Jiní v něm vidí fňukajícího pokrytce. Podle britských expertů pak svoji popularitu tento týden v Africe pak definitivně pochoval. Jako nadmíru privilegovaný Evropan si totiž právě v Africe postěžoval, že občas nedokáže vstát z postele, když si uvědomí, v jakém stavu je svět.

To byla ideální vějička pro novináře. Ty na něj rovnou zacílili s velmi nepříjemnými otázkami. „Poslouchej, Harry. Mnoho, mnoho lidí má problém vstát z postele každé ráno proto, že vůbec netuší, kde získají jídlo na další den. Nebo proto, že budou muset otročit za velice směšnou almužnu při vyčerpávající práci, kterou z duše nenávidí,“ konfrontoval prince se svým postojem britský komentátor Rod Liddle z deníku The Spectator.

Obávaný kritik pokračoval ještě dál: „Smím naznačit, že je přece jen trochu lehčí vylézt ráno z postele, když ti sluha donese dobře uvařená vejce, zatímco jiný ti připraví soukromé letadlo k tomu, abys mohl odletět? Jsi neskutečně bohatý, neskutečně privilegovaný běloch. A to neustálé emoční vydírání a fňukání začíná lidi otravovat,“ nebral si novinář servítky s dovětkem, že je správné se bát o svět, ale že to děláme všichni.

 Někdy je opravdu mlčeti zlato! Škoda, že to Harrymu jejich hvězdná PR agentura z Hollywoodu ještě neprozradila.

 



Přečtěte si
tryskomys
27. 9. 2019 • 15:37

Už mu opravdu mněkne mozek není divu,je psychicky nevyrovnaný,ještě z něho zkouší ta černota udělat hollywudskou star,no děěěěěs.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.