Chudák Harry: Nepochopitelná vzpoura vévodkyně Meghan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chudák Harry: Nepochopitelná vzpoura vévodkyně Meghan!

Je nezkrotná!
Je nezkrotná! (Foto ara)

Má všechno, co kdy chtěla, prince, nádherný dům, syna. Přesto vévodkyně ze Sussexu neumí být pokorná a nedokáže respektovat pravidla a královský protokol. Jen co utichne jeden skandál, hned je tu další. Královská rodina je tak opět v pohotovosti.

Podle informací deníku Mirror připravuje nyní Meghan vydání svojí první knížky pro děti. To samo o sobě není špatné. Jenže královské rodině se nelíbí, s kým pří této aktivitě spolupracuje. Manželka Harryho je totiž stále v kontaktu se svými hollywoodskými poradci, kteří ji provázeli i po dobu její hvězdné kariéry.

Jenže takové chování je pro celou královskou rodinu naprosto nepřípustné, je totiž absolutně proti královskému protokolu. Všechny projekty by totiž měli zastřešovat zaměstnanci paláce a nikoliv žádný externí, navíc ještě hollywoodský tým. Ačkoliv je vévodkyně ze Sussexu zná už roky, a v podstatě jsou to její přátelé, přesto by měla využívat jiné lidské zdroje.

Poradci pracují pro vévodkyni zejména tím způsobem, že pomáhají filtrovat nabídky a následně je předávají samotné Meghan. Jenže přesně tuto práci by měli mít na starosti zaměstnanci královské rodiny. Meghan má ale neustále potřebu obklopovat se lidmi z Hollywoodu. Jakoby se od své minulosti nedokázala vůbec odpoutat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.