Meghan vzteky bez sebe: Nechtěné rivalky se nikdy nezbaví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Meghan vzteky bez sebe: Nechtěné rivalky se nikdy nezbaví!

Vévodkyně Meghan v košili Givenchy a sukni  Hugo Boss
Vévodkyně Meghan v košili Givenchy a sukni Hugo Boss (Profimedia.cz)

Stěhování z Kensingtonského paláce, rozdělení PR teamu i účtu na sociální síti. Ale i další kroky v životě vévodkyně Meghan (38) vedly jednoznačně k tomu, aby se vyhnula věčnému srovnávání s vévodkyní ze Sussexu. Jak se ale zdá, není od toho úniku. I když se snaží manželka prince Harryho sebevíc.

Když si vévodkyně Meghan založila s Harrym na Instagramu vlastní účet, velmi rychle získala miliony sledujících. Jenže profil Kensingtonroyal má přesto o 600 tisíc sledujících více. Nyní dokonce pokořil hranici deseti milionů.

Jenže porovnávání účtů královských páru není úplně fér. Jelikož Kate a William ho založili už v roce 2015, zatímco Meghan teprve na jaře letošního roku. Kdyby se tedy zohlednila délka aktivní užívání instagramového profilu, královský pár ze Sussexu by jednoznačně zvítězil.

Nutno ale podotknout, že krok, jež vymyslel PR tým Meghan a Harryho, jenž měl zvednout vévodkyni popularitu ještě více, až tak úspěšně nedopadl. Meghan totiž vyzvala své fanoušky coby hostující šéfredaktorka časopisu Vogue, aby nominovali ženy, které jsou pro ně jednoznačně inspirativní a které by se tak měly rozhodně v tomto ikonickém časopisu objevit. Jenže co čert nechtěl, jak uvádí web Časprezeny.sk, tisíce fanoušků nominovaly právě rivalku Kate.

Nečekané zastání

I když se vévodkyně ze Sussexu pořád nemůže Britům zavděčit, protože se domnívali, že když inspirativní ženou nebude přímo Kate, bude jí alespoň královna Alžběta II., přesto má v královské rodině zastání. Podpořila ji bývalá manželka prince Andrewa, Sarah Ferguson. Ta byla pro změnu totiž neustále srovnávaná s vévodkyní Dianou. „Ženy bývají neustále stavěné do rolí rivalek. Připomíná mi to, jak mě lidé stavěli do podobné role s princeznou Dianou. Podle nich jsme se nemohly vystát, ale tak to vůbec nebylo,“ napsala před časem otevřeně v magazínu Hello. Ve skutečnosti byly ale podle jejích slov přítelkyněmi. Navíc je pojil podobný osud – obě se s princi rozvedly.



Přečtěte si
blamal
20. 9. 2019 • 17:09

“Ale i další kroky v životě vévodkyně Meghan (38) vedly jednoznačně k tomu, aby se vyhnula věčnému srovnávání s vévodkyní ze Sussexu.” No nevim, jak Markle porovnavat s vevodkyni ze Susexu, fakt ne....🙈🙈🙈🙈

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.