Anglie v šoku! Velké stěhování Meghan a Harryho na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Anglie v šoku! Velké stěhování Meghan a Harryho na spadnutí?

Princ Harry a vévodkyně Meghan chtějí zamířit za oceán.
Princ Harry a vévodkyně Meghan chtějí zamířit za oceán. (Profimedia.cz)

Už je to rok a půl, co se Meghan (38) provdala za prince Harryho (35). Stesk po rodné Americe ji ale očividně nepřešel. Má totiž v plánu velký návrat.

Podle dobře informovaných zdrojů z okolí páru plánuje prý královský pár ze Sussexu přesun do Spojených států amerických.  Přesněji řečeno do Malibu, protože vévodkyni Meghan uvolněný život v Americe zřejmě velmi chybí.

Tuto informaci potvrdil i její přítel a učitel etikety Edmund Fry. Manželce prince Harryho se prý stýská. „Meghan a Harry hledají nějaké místo mimo Anglii. Slyšel jsem, že mají zájem o Malibu. Jelikož Meghan znám a mluvil jsem s ní, vím, že jí to tu chybí,“ prozradil pro The Daily Express. „Meghan je holka z Los Angeles, narodila se tu a vyrostla tu. Má tu mnoho vazeb na Hollywood a spoustu přátel.“

Pro Meghan by byl dům v Malibu skvělým útočištěm, kde vydechnout, když už je pozornosti médií až moc. „Je to místo, kde se dá žít bez stresu. Mimo dosah novinářů,“ domnívá se. „LA a Kalifornie jsou tak velké země, že je snadné uchýlit se s rodinou někam, kde vás vůbec nikdo nebude řešit,“ dodává.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.