Otřesená Meghan: Kriminálka u dveří paláce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otřesená Meghan: Kriminálka u dveří paláce!

Princ Harry s Meghan
Princ Harry s Meghan (Reuters)

Třebaže měla vévodkyně ze Sussexu velké štěstí v tom, že si získala srdce samotného prince, pokud jde o její původní rodinu, pak se dá mluvit o naprostém opaku. Příbuzní Meghan připomínají až na její matku děsivou noční můru. Momentálně zase vstoupila „do výsluní“ její nevlastní sestra Samantha (54), která je v hledáčku kriminálky.

Podle britského portálu dailymail.com, jak píše eXtra.cz, vyšetřuje sestru Meghan policie hned v několika zemích – třeba v Kanadě, Švédsku i Velké Británii. Důvod? Údajně se měla provinit tím, že vévodkyni šikanovala na internetu.  Pravdou je, že na své nevlastní sestře skutečně nenechala suchou nit.

Kauzou se zaobírá i policie v americké Floridě: „Dostali jsme několik udání na kyberšikanu. Samantha Markleová byla o tomto obvinění informována. Zatčena zatím nebyla. Případ ještě nebyl uzavřen, více to rozvádět nebudeme,“ řekl údajně pro Daily mail jeden z vyšetřovatelů.

Povedená sestra Meghan přirozeně svoji vinu popírá. Její partner dokonce vyhrožuje vězením těm, kdo tvrdí opak.

Je to skutečně pěkně „vypečená“ rodinka a není divu, že kvůli neustálým aférám kolem Meghan britská královna Alžběta II. už pomalu ztrácí trpělivost.  Jenže do jaké rodiny se narodíte, se bohužel ovlivnit nedá.

 



Přečtěte si
tryskomys
31. 10. 2019 • 07:08

Toužila po bulváru,aby o ní psal,tak to má,lituji jen královnu,čeho se díky ústupku kvůli zrzkovi,dožila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.