Tajemství Harryho a Meghan: Další potomek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Harryho a Meghan: Další potomek!

Vévodkyně Meghan a princ Harry
Vévodkyně Meghan a princ Harry (profimedia.cz)

V britské královské rodině se v posledních letech se svatbami a potomky doslova roztrhl pytel. Proto už fanoušci královské rodiny dychtivě očekávají, kdo další ohlásí, že je v radostném očekávání. Koho tipují?

Princezna Eugenie, jež měla svatbu v uplynulém roce, vévodkyně Kate, zasnoubená princezna Beatrice, nebo vévodkyně Meghan? Všechny ženy jsou ve hře, všechny prý po dětech ještě touží. Radostná zpráva z paláce tak může zaznít prakticky kdykoliv.

Sázkové kanceláře pak mají podle webu Žena.sk jasnou favoritku. Je jí dcera prince Andrewa, Eugenie. Jejich vysvětlením pro tento odhad je, že v královské rodině je poměrně běžné, že se rok od svatby podaří počít následovník. Z toho důvodu má princezna už načase.

V roce 2020 se také očekává čtvrté těhotenství manželky prince Williama, zároveň druhé těhotenství vévodkyně Meghan. Podle pravidel by Meghan neměla zastínit výše postavenou Kate. Bude proto zajímavé sledovat načasování…

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.