Všechno je jinak? Skutečná pravda o Meghan bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Všechno je jinak? Skutečná pravda o Meghan bere dech

Vévodkyně Meghan se synem.
Vévodkyně Meghan se synem. (Profimedia)

Ačkoliv v médiích dostává prostor spíše kvůli informacím o jejím vystupování na britském královském dvoře, ve skutečnosti je prý vévodkyně ze Sussexu (38) úplně jinou osobou, než jak je prezentovaná. Podle webu Eva.sk patří prý mezi zanícené filantropky a aktivistky a má srdce na dlani.

Meghan dle tohoto webu rozhodně nejsou lhostejné příběhy slabších a potřebných. Údajně za nimi cestovala po celém světě a dokonce se dovedla obořit i proti některým genderovým klišé. Například ji vytočila společnost Procter & Gamble, která automaticky čisticí prostředky prezentovala jako ženskou záležitost. Z toho důvodu poslala řediteli společnosti dopis neskrývající pohoršení. Na podnět Meghan prý společnost reklamu skutečně změnila.

Královna charity
Čím byla slavnější díky seriálu Kravaťáci, tím více prý rostl její aktivismus. Stala se členkou organizace One Young World, která sdružuje mladé a úspěšné lídry, jež společně hledají odpověď na zdánlivě jednoduchou otázku: „Jak ze světa udělat lepší místo?“

Roku 2016 se pak stala Meghan světovou ambasadorkou World Vision, což je nadace, jež pomáhá lidem z nejchudších oblastí řešit základní potřeby, které jsou pro většinu z nás samozřejmostí. Ve Rwandě pomáhala s projektem, který zabezpečoval ve školách čistou vodu a budoval hygienická zařízení. Před svatbou s princem Harrym se v Indii zúčastnila projektu, který se zaobíral velmi ožehavým tématem, jímž je ženská menstruace. Ta je prý v chudých čtvrtích Indie absolutním tabu. Protože zde ženy a dívky nemají prostředky na základní hygienické potřeby, raději v době „svých dní“ nevycházejí vůbec z domu. To Meghan chtěla změnit a této organizaci poslala i štědré dary, jež získala jako svatební. Přála si totiž, aby lidé místo nákupu nepotřebných věcí raději poslali peníze charitativním organizacím.

Také nyní se vévodkyně ze Sussexu věnuje několika charitativním projektům, a i když si někteří myslí opak, ke světu a lidem rozhodně není lhostejná.

 



Přečtěte si
tryskomys
29. 9. 2019 • 08:07

adeso,skoro 40 letá ženská u mně není zase táááák mladá,spíše střední věk,měla by se víc věnovat synovi než se předvádět před davy,jak jí by se líbilo kdyby jí ulizorně matka pořád odkládala chůvě.

skp705
28. 9. 2019 • 15:56

nastesti Meghan nebude kralovnou, tak je to fuk cim se zase chlubi, na opatrovani syna ma chuvu a myslim se ze se se svym aktivismem neprepracuje, naopak se jako herecka rada ukazuje na verejnosti

adeso
28. 9. 2019 • 12:55

nevím, kde se berou ta hodnocení Meghan a je mi to jedno. Prostě tahle skutečná dáma bude zjevně jiná než unylá Kate. Mám Meghan fakt rád, už za to že nectí tu jejjich královskou etiketu a nebojí se kontaktku slidmi. Držím mladým všech 100 palců

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.