Harry poprvé o válce s bráchou: Přiznání, které bere za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry poprvé o válce s bráchou: Přiznání, které bere za srdce

Harry říká, že má bratra pořád rád.
Harry říká, že má bratra pořád rád. (Profimedia.cz)

Manžel vévodkyně Meghan poskytl nedávno velmi otevřený rozhovor televizi ITV, která natáčela dokument o něm i jeho ženě. Padla i otázka, jaký vztah momentálně mají s bratrem Williamem (37). Harry (35) odpověděl velmi překvapivě.

Novináři Tomovi Bradbymu nepotvrdil, že by byli s bratrem „ve válce“. Ale změna v jejich vztahu prý doopravdy nastala. S Williamem se údajně podle jeho slov odcizili, nevídají se jako dříve. „Součástí této role, té práce a této rodiny je obrovský tlak, pod kterým stále jste. Je nevyhnutelné, že některé věci se prostě stanou,“ připustil mladší syn prince Charlese.

Přesto má svého bratra, jak přiznal, stále velmi rád. „Ale jsme bratři a vždycky budeme. A přestože jsem se každý jednoznačně vydal jinou cestou, vždy tu pro něj budu, a troufám si říct, že i on pro mě… Mám ho moc rád a většina údajných problémů mezi námi je vymyšlená, ale je jasné, že i jako bratři máme své lepší a horší dny,“ dodal Harry. Rázně ale odmítl spekulace, že by William nesouhlasil s jeho výběrem manželky a s jejím vystupováním.  



Přečtěte si
tryskomys
22. 10. 2019 • 15:16

To si myslí,že lidé mají krátkou pamět,vždyt se rozkmotřil i s přáteli,William měl 100procentní pravdu,že s ní budou jen a jen problémy,co říct a čekatod hl...é ameri­čanky,­narcis­tické,­domýš­livéa hlavně hl...é

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.