Dusno mezi Harrym a Meghan graduje: ROZVOD?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dusno mezi Harrym a Meghan graduje: ROZVOD?!

Meghan prý dala Harrymu ultimátum.
Meghan prý dala Harrymu ultimátum. (Foto ara)

Meghan (38) si nejspíš přivdáním do královské rodiny ukousla příliš velké sousto, s nímž se neustále potýká. Říká se, že většinou musí být všechno po jejím, jenže teď by měla dodržovat striktně protokol. Tím se ovšem údajně řídit odmítá, zato přitlačila o dost více na svého muže.

Harry prý dostal ultimátum, jak uvádí web stars24.cz. Dala mu údajně na výběr: Buď ona, nebo zbytek rodiny. Tvrdí to tak magazín Life & Style s tím, že si Meghan vynucuje, aby její muž definitivně opustil královskou rodinu a odstěhoval se s ní do Afriky.

Své rozhodnutí obhajuje tím, že další stres už nevydrží. „ V tuto chvíli je to ona, nebo jeho rodina. A Harry si vybral svou ženu,“ píše magazín s tím, že se princ Harry dlouho nerozmýšlel, protože „na černém kontinentu“ se vždy cítil dobře.

Jisté je, že vztah na dálku by nejspíš vévodkyně neustála, protože stejné důvody rozdělily i její první manželství s Trevorem Engelsonem. Meghan tenkrát získala roli v seriálu Kravaťáci, kvůli níž se přesunula do Toronta. Což byl začátek konce její manželské cesty, jelikož její tehdejší muž zůstal v Los Angeles. Proto je dost pravděpodobné, že s Harrym by to mohlo dopadnout podobně, pokud by se zatvrzele bránil opustit svoji rodnou zemi.

 



Přečtěte si
tryskomys
18. 9. 2019 • 10:36

Taky si to myslím.

fesak2
17. 9. 2019 • 18:54

Harry, to byla šance se jí zbavit. Škoda. Jen to prodlužuješ, tahle můra není pro tebe, stáhne z tebe kůži

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.