Meghan obdržela zdrcující zprávu: LEGRACE SKONČILA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Meghan obdržela zdrcující zprávu: LEGRACE SKONČILA

Meghan čekají perné chvilky.
Meghan čekají perné chvilky. (Profimedia)

Královský pár ve složení prince Harry (38) a vévodkyně Meghan (35) má před sebou pěkně perné chvilky. Obzvláště Meghan není vůbec co závidět.

Manželská dvojice totiž obdržela obálku, která je dvakrát nepotěší, jak uvádí web Čas pro ženy. Pro Meghan je to pořádně hořká pilulka. Bývalá přítelkyně prince Harryho Cressida Bonas totiž nedávno ohlásila zásnuby se svým partnerem, který  má i stejné křestní jméno jako princ. Harry Wentworth-Stanley se pochlubil radostnou zprávou na Instagramu a lidé začali ihned spekulovat, co na to říká samotný princ.

Dnes už je víceméně jisté, že Meghan a Harry budou rozhodně na seznamu pozvaných hostů na jejich velkolepý velký den. Modelka a herečka Cressida je navíc v kontaktu s dalšími členy královské rodiny. Otázkou je ale, co na to manželka prince Harryho, která nikdy minulost svého vyvoleného příliš netolerovala.

Harry a Cresside spolu začali chodit v roce 2012, ale jejich vztah tenkrát nahlodal princův bujarý život. Paparazzi ho totiž vyfotili se skupinkou děvčat v Las Vegas, a snímek se pochopitelně dostal i k jeho tehdejší milé. I když se dali dohromady znovu v roce 2013, v roce 2014 se nakonec v přátelské atmosféře rozešli. To ale neznamená, že vévodkyni Meghan nemůže i nyní ležet poněkud v krku.



Přečtěte si
tryskomys
27. 8. 2019 • 16:17

Hlavně jí pište správný věk,je starší než Harry.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.