Černá ovce Meghan: Tyhle hvězdy ji prý nesnáší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Černá ovce Meghan: Tyhle hvězdy ji prý nesnáší!

Vévodkyně Meghan Markleová
Vévodkyně Meghan Markleová (Profimedia.cz)

Meghan Markleová (38) není neoblíbená jen mezi obyčejnými lidmi. I několik známých osobností jí totiž nemůže přijít na jméno a možná všechny dost překvapí, o koho vlastně jde!

Princezna Eugenie, vévoda Andrew, Trevor Engelson, Wendy Williams a dokonce Daniel Radcliffe alias Harry Potter! Tito lidé se nebáli přiznat, že vévodkyni ze Sussexu nemohou ani cítit. Nejvíce pochopitelné je to od bývalého manžela Trevora Engelsona, ale proč Meghan nemusí i filmový kouzelník? „Upřímně nechápu, jakou výhodu z toho máme. I tak svoji zemi miluji. Jsem hrdým Angličanem. Podle mě královská rodina symbolizuje mnoho věcí, které negativně ovlivňují naší krajinu,“ řekl dle pluska.sk Radcliffe, který nemá rád všechny monarchy a jejich existence mu přijde zbytečná.

Ostrou kritiku proti bývalé herečce několikrát použila ve své talkshow moderátorka Wendy Williams. Ta zhodnotila připojení Markleové ke královské rodině jako velký problém. Z monarchů prý stoprocentně nemá Meghan v oblibě princezna Eugenie a vévoda Andrew. Princeznu Meghan rozčílila z toho důvodu, že kvůli ní musela odložit plánování svatby, protože Harry dostal přednost. U vévody se nezná přesný důvod nenávisti k vévodkyni ze Sussexu, uvádí se jen to, že je mu velmi nesympatická. Tohle Meghan asi moc netěší.

 Kate a Meghan na Wimbledonu



Přečtěte si
adeso
29. 8. 2019 • 11:14

no a mě holka vůbec nevadí, aspoň neitrikuje. Harryho mám docelá rád

tryskomys
28. 8. 2019 • 20:18

Neexistuje člověk na světě,který by se zamlouval všem,takže se řadím do houfu těch co jí taky nemusí..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.