Nečekané gesto prince Harryho: Pokus o usmíření s bratrem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekané gesto prince Harryho: Pokus o usmíření s bratrem?

Hluboký vztah mezi Williamem a Harrym narušila Meghan.
Hluboký vztah mezi Williamem a Harrym narušila Meghan. (Profimedia.cz)

Když tragicky zemřela princezna Diana, oba bratry to velmi semklo. Situace se nijak nezměnila ani poté, co do života Williama (37) vstoupila jeho vyvolená Kate (38). Stala se z nich nerozlučná trojka, kterou ale nakonec bohužel rozdělila vévodkyně Meghan (38).

Harry nemohl Williamovi odpustit, že byl k ní od začátku přezíravý. Starší bratr mu ale přitom prý jen chtěl naznačit, že na některé věci jde až příliš rychle. Jenže to propast mezi bratry začalo prohlubovat. Přitom Harry ještě před několika lety překvapil Williama velmi dojemným gestem.

Po smrti princezny Diany si mohli její synové vybrat nějakou z maminčiných osobních věcí, která jim ji bude připomínat. William si vybral Dianiny hodinky a Harry sáhl po zásnubním prstenu. Bylo mu tenkrát jen 12 let, proto zřejmě ještě ve skutečnosti neocenil, jak velkou emocionální hodnotu tato věc má. Ve chvíli, kdy se ale jeho starší bratr rozhodl pojmout Kate za svou právoplatnou manželku, nabídl mu tento prsten, aby jí ho navlékl při zasnoubení.  Dohoda mezi bratry byla totiž prý taková, že ten, kdo se bude ženit první, dostane prstýnek maminky. Tedy Harry slib dodržel. Od té doby tedy patří šperk s modrým diamantem vévodkyni Kate. Pro Meghan pak nechal její muž vlastnoručně navrhnout šperk jiný, který ale v sobě má kameny s Dianiny sbírky. Ani ona tedy nepřišla zkrátka.



Přečtěte si
tryskomys
31. 8. 2019 • 06:49

Okurková sezona,staré známé věci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.