Mrazivé tajemství královské rodiny: Tohle se neměl nikdo dozvědět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mrazivé tajemství královské rodiny: Tohle se neměl nikdo dozvědět!

Královská rodina.
Královská rodina. (Profimedia.cz)

Deník Kennetha Viviana Rose odhalil doposud nezveřejněné tajemství britské královské rodiny. Novinář a životopisec britské královské rodiny si psal řadu příběhů do svého deníku, nyní po jeho smrti však vyšly v knižní podobě.

Čtyři roky po tragické smrti princezny Diany (†36) si Alžběta II. zavolala svou matku, blízkou rodinnou přítelkyni a faráře do svého venkovského domu v Sandringhamu. Královna se jim tehdy svěřila s opravdu šokujícím tvrzením.  

Dle webu cas.sk  si někteří členové služebnictva stěžovali, že v jedné místnosti v domě straší a nechtějí v ní pracovat.  "Farář přišel do místnosti a skutečně cítil nějaký neklid," napsal životopisec podle webu People.  

Byla to právě místnost, která byla kdysi používána jako ložnice pro otce královny Jiřího VI. před jeho smrtí v roce 1952. Ale farář poznamenal, že v místnosti mohlo strašit i kvůli princezně Dianě, která zemřela při autonehodě v Paříži v roce 1997.  

„Farář tu neprovedl exorcismus, ale bohoslužbu, kterou vyháněl zlého ducha. Řekl, že špatná nebo rušivá atmosféra v pokoji mohla být způsobena princeznou Dianou. S podobnými případy se setkal již dříve, když někdo zemřel násilnou smrtí,“ zapsal si Rose do svého deníku.    

Spojení venkovského sídla a duchů se objevilo již dříve. Podle webu cas.sk princ Charles hledal se svým komorníkem Kenem Stronachomem staré výtisky. V té chvíli oba ucítili velký chlad. Oba si byli jisti, že někdo za nimi stojí, ale nikdo tam nebyl.

Ukázka z dokumentu o princezně Dianě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.