Šokující rozhodnutí královny: Harry a Meghan na černé listině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující rozhodnutí královny: Harry a Meghan na černé listině!

Alžběta II. už má zřejmě skandálů Meghan a Harryho dost.
Alžběta II. už má zřejmě skandálů Meghan a Harryho dost. (Foto: Instagram, Profimedia.cz)

Když princům Williamovi (37) a Harrymu (35) tragicky zahynula máma, lady Diana (†37), nejbližší osobou, o kterou se mohli v tíživé situaci opřít, byla královna Alžběta II. (93). Jenže sňatkem mladšího prince se svéráznou Meghan se kompletně proměnily i vztahy v královské rodině.

Bohužel vůbec k lepšímu. Pokud jde totiž o královskou dvojici ze Sussexu, platí nově v blízkosti Alžběty II. jedno striktní pravidlo. Na tyto dva se panovnice nesmí vůbec nikdo ptát! Vypadá to, že po nepřetržité sérii skandálů, jež tento pár neustále provázejí, Alžbětě definitivně došla trpělivost. Pokud ji někdo nechce vytočit na první dobrou, neměl by tato jména v její přítomnosti vůbec zmiňovat.

To se děje i s ohledem na věk královny. Na trůně je už šedesát sedm let a vzhledem k jejímu vysokému věku ji zaměstnanci a poradci nechtějí vystavovat zbytečnému emočnímu vypětí. Všechny návštěvy tak s předstihem varují, že téma „Meghan a Harry“ je naprosto zakázané. I když tato témata pochopitelně veřejnost zajímají nejvíce.

„Všichni u dvora vědí, že Sussexovci jsou téma, na které se chce ptát každý. Takže aby to zarazili hned ze začátku, mnozí poradci s každou návštěvou v předstihu pohovoří a před audiencí ji poučí o tom, aby se na to neptala. Naznačí jí, že otázky směřující k Harrymu a Meghan nejsou nejlepší volbou pro zdvořilostní rozhovor. Je to neformální doporučení, žádná oficiální politika, a královna o ničem zřejmě ani netuší,“ uvedl zdroj od dvora v rozhovoru pro The Sun. Faktem ale je, že funguje celkem spolehlivě.

Tuto informaci potvrdil na Twitteru i uznávaný novinář Quentin Letts, který napsal. „Můj velmi dobrý kamarád měl jet na koně s Její královskou výsostí. A dostal velmi jasné doporučení. Mluvte o čemkoliv mimo jednoho tématu. Brexit? Ne. Sussexovci!“



Přečtěte si
tryskomys
19. 9. 2019 • 10:35

Chce se dožít 100 let,bez stresu,co si sama přivodila,puštěním nevychovance do rodiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.