Radikální řez prince Harryho: Tohle chytil určo od Meghan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Radikální řez prince Harryho: Tohle chytil určo od Meghan!

Harry s Meghan a Archiem.
Harry s Meghan a Archiem. (Reuters/ ČTK)

Skoro to vypadá, že vévodkyně Meghan „infikovala“ svého manžela zanícenou bojovností. I když Harry býval v mládí rebel, přesto konvence britské monarchie vždycky ctil. Najednou ale prohlásil, že syn Archie musí mít jiný život než on. Podle webu Prásk.cz je mu vzorem jeho sestřenice.

Expertka na královskou rodinu popsala britským médiím, jaký život by rodiče pro Archieho chtěli. „Pročítala jsem si spisovatelku Angelu Levinovou, která píše životopisy a s Harrym trávila spoustu času. Řekla, že si Harry opravdu přeje soukromí pro své dítě,“ vysvětlila pro web The Sun odbornice na britskou monarchii princovu pohnutku Angela Mollardová.

„Je naprosto jasné, že je v hierarchii daleko za Williamem, což by mu mělo umožnit žit život, jaký si užívají Harryho sestřenice Zara a bratranec Peter Phillips. Celé roky je sledoval a myslel si, jak chytré bylo, že jim princezna Anna nedala tituly,“ dodala.

„Bylo jim umožněno vyrůstat celkem normálně. Teď tak mohou žít i jejich děti – Mia, její malá sestra Lena a také tak žijí i potomci Petera. Myslím, že přesně tohle chce pro Archieho,“ domnívá se tato expertka.

I když měl Archie na výběr řadu titulů, jeho královští rodiče se rozhodli nepoužít pro syna ani jeden. Díky tomu by se mohl dočkat relativně bezstarostného dětství. 

 



Přečtěte si
st.rec
3. 11. 2019 • 17:35

HarryHO? Které idiotiHO to vymyslelo?

vemenozmojistary
3. 11. 2019 • 14:31

Redaktoři jsou určo idioti 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Už chybu opravili, debílci.

vemenozmojistary
3. 11. 2019 • 12:32

Tohle chytil určo do Meghan! Redaktoři jsou idioti, debilní prasata bez vzdělání, odpad lidstva!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.