Ukňouraná Meghan rozzuřila Brity: Tohle neměla dělat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ukňouraná Meghan rozzuřila Brity: Tohle neměla dělat!

Princ Harry s Meghan Markle v Africe
Princ Harry s Meghan Markle v Africe (Reuters)

Ačkoliv vévodkyni ze Sussexu její manžel obhajuje a brání, sympatie Britů si bývalá americká herečka pravděpodobně už nezíská. Má totiž na svých bedrech něco, co jí nejsou schopní odpustit.

Princ William a princ Harry se po smrti maminky k sobě těsně semkli, jeden bez druhého „nedali ani ránu“. Stejně tak to pokračovalo i poté, co si starší princ přibral do svého života Kate Middletonovou. Jenže Meghan do nerozlučné trojky nezapadla a bratři se tak odcizili. Právě tento fakt, který přiznal i sám Harry v rozhovoru pro ITV, jež o královském páru ze Sussexu točí dokument, nemohou Britové ani náhodou „skousnout“.

Meghan rozzuřila ale obyvatele britského kontinentu i něčím jiným. Podle webu eXtra.cz zejména tím, jak si procítěně posteskla, jak je těžké být matkou, jíž sleduje celý národ. Prý ji také vadí, že se lidé v jejím okolí vůbec nezajímají o to, jestli je v pořádku.

Otevřenou zpovědí v dokumentu si Harry a Meghan rozhodně svůj kredit nevylepšili, spíše naopak. Někteří si myslí, že se dostali oba do velmi nevýhodné pozice a podle královského experta Phila Dampiera si kvůli nim dokonce prý dělá starosti sama královna Alžběta II. Královská rodina byla vždy vstřícná nejen k médiím, ale i k lidu, z této cesty však pár ze Sussexu sešel. Meghan je sledování ze strany britského lidu nepříjemné a Harry se pustil do médií.

Oba se začali tvářit, že běžní lidé jsou jejich nepřáteli a že je jejich reakce vlastně obtěžují. To je ovšem s přesvědčením královské rodiny v obrovském rozporu.



Přečtěte si
tryskomys
22. 10. 2019 • 15:09

Je vidět,že ta stará š.....a si nedá pokoj,až je oba bratry rozeštve,nehledě,že si hraje na chudínku za peníze danových poplatníků,měla by zmlknout,zavádět v Anglii nový hoollywood,moc chytrá tedy není.

alzbeta59
22. 10. 2019 • 13:43

Kdyz nekdo zije z penez danovych poplatniku - a zije velice dobre, tak se musi pripravit na to, ze cast soukromi je v kyblu.

Pokud nekdo chce soukromi, toz si musi najit praci a zivit se sam, tak jak to dela vetsina z nas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.