Obrovské trápení Kate: To byste nepřáli ani nepříteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Obrovské trápení Kate: To byste nepřáli ani nepříteli!

Kate to neměla ze začátku v britské královské rodině snadné.
Kate to neměla ze začátku v britské královské rodině snadné. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Než si vzala prince Williama (38), předcházelo tomu období, kdy si Kate sáhla až na dno svých sil. Vstup do královské rodiny nebyl vůbec snadný a princova vyvolená musela prokázat, že na to má. Že to ustojí!

Podle webu Časpreženy.sk se nejvíce »zapotila« po dobu svatebních příprav. Jejich svatební obřad sledovaly u televizních obrazovek miliony diváků. Proto Kate pochopitelně předem usilovala o to, aby bylo vše naprosto dokonalé. Dávala si pozor nejen na detaily, ale také na to, v čem se předvede před svým budoucím mužem.

Jenže právě to dnes již vévodkyni tenkrát pořádně potrápilo. Přála si totiž, aby její šaty zůstaly až do poslední chvilky tajemstvím. Na jejich výběru a úpravě údajně pracovala celou věčnost, proto chtěla, aby si veřejnost i zbytek královské rodiny vychutnaly naplno očekávaný moment, kdy se v nich poprvé objeví.

Jenže vzhledem k tomu, že už tenkrát byla pod drobnohledem médií, se svatební přípravy v úplné tajnosti udržet nepodařilo. Ven tak pronikly i informace o jejích šatech. Podle zdrojů blízkých královské rodině to prý tehdy nesla velmi těžko. Snažila se totiž, jak mohla, aby k tomu nedošlo. Jenže stalo se. Proto jedna zasvěcená osoba „propálila“ , že šaty vznikají napůl dle přání Kate, napůl podle nápadů návrhářky  Sarah Burton. I když i designérka tyto zvěsti zapírala, nakonec se ukázalo, že dotyčný zdroj měl pravdu.

Kate na sobě nenechala během svatby vůbec nic znát. I když drobné zklamání, že róba nebyla až takovým překvapením, v ní nejspíš někde uvnitř trochu hlodalo. I tak ovšem působila až nadpozemsky krásně!

Svatbu prince Williama aa vévodkyně Kate si můžete připomenout zde: 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.