Britové v šoku! Neuvěříte, kde načapali Kate s Williamem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Britové v šoku! Neuvěříte, kde načapali Kate s Williamem!

William a Kate se objevili na nečekaném místě.
William a Kate se objevili na nečekaném místě.  (Profimedia)

Zatímco Harry (35) s Meghan (38) si navzdory tomu, co hlásají, naplno užívají luxusu, Kate s Williamem jsou ztělesněním ctnosti a neváhají se svým životním stylem přiblížit úplně obyčejným lidem. Díky tomu zprostředkovali nečekaný zážitek cestujícím komerčního letu.

Do letadla s nimi totiž nasedl královský pár i se třemi dětmi. Manželé evidentně luxus k životu nepotřebují, letenka totiž podle webu TVNOVINY.SK stála odhadem pouhých 73 liber. Záběry, jak princ  vystupuje spolu s ošetřovatelkou Mariou Borrallo a Kate z letadla, zatímco William nesl sám všechna zavazadla, rychle obletěly internet. Kdyby je lidi v letadle nepoznali, málokdo by asi věřil tomu, že jsou to opravdu oni. Chovali se totiž velmi nenápadně.

Vévodkyně podle svědků držela nejmladšího Louise v náruči a GeorgeCharlotte šli poslušně za tátou. Dokonce nebylo vidět ani ochranku.

„Královská rodina seděla úplně vpředu. Po této trase létám stále a netušil jsem, že s námi cestují. Až později jsem si uvědomil, že Kate seděla několik řad přede mnou,“ vyjádřil se cestující pro portál MailOnline.

 



Přečtěte si
6010
31. 8. 2019 • 10:09

Jsem také v šoku a nemohu se z toho vzpamatovat.

tryskomys
30. 8. 2019 • 15:41

Je vidět,že někdo má tu skromnost vrozenou,jiný si hraje na vip první kategorie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.