Vévodkyně Kate na zhroucení: Panický strach o malého prince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Kate na zhroucení: Panický strach o malého prince!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Profimedia.cz)

Každá máma má v sobě zakódovanou permanentní obavu o své milované potomky. V případě vévodkyně Kate (37) se ale její varovná vnitřní kontrolka rozezněla nedávno v plné síle. Malého prince totiž málem zašlápl kůň!

Když se děti naučí chodit, ale zároveň nemají ani minimální sebekontrolu a nefunguje jim ještě pud sebezáchovy, nastává pro rodiče krušné období. A právě toho nedávno „využil“ malý princ Louis. Stalo se tak při pólu, kterého se účastnila i královská rodina, a kde soupeřili i princové Harry (35) a William (37).

I když se vévodkyně z Cambridge naprosto nemohla soustředit na výkon svého muže, jelikož měla co dělat, aby zastavila prchajícího Louise (1), přesto se jí jeden kratičký okamžik nepozornosti podle webu Šíp málem vymstil. V nestřežené chvilce se totiž otočila ke hřišti a její  nejmladší potomek toho bryskně využil, aby se dostal ke koníkovi. Naštěstí Kate za ním okamžitě vyrazila a zastavila nezbedného prince v rozhodujícím okamžiku. Ale měl vážně namále!

Vévodkyně Kate otevřeně promluvila o duševním zdraví: 



Přečtěte si
janakveton
16. 7. 2019 • 23:30

A představte si, já se jednou na Štědrý den bavila s kolegyní a málem na mě spadla lavina sněhu ze střechy. Uskočila jsem na poslední chvíli! No. Ale moje přítelkyně si domů přinesla velice šikovného psíka a hned snad první den ho kopl kůň a ten to teda nepřežil. Ten štěstí neměl jako my s Louisem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.