Krutá rána pro Kate: Slova expertů bodají jako nůž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krutá rána pro Kate: Slova expertů bodají jako nůž!

Kate Middletonová
Kate Middletonová (Profimedia)

Obě jsou zcela jiné a tak se dalo očekávat, že si nebudou rozumět. Zatímco Kate je typická anglická dáma, Meghan je americká žena, která je zvyklá na svobodu a zábavu. Ženy britských princů se neshodnou na důležitých věcech, ale i na maličkostech a někdy je to už o nervy! Co se stalo tentokrát? A co Kate musí rozhodně mrzet?

Nynější problém je prý v tom, že si Kate Middletonová začala naplno uvědomovat to, že Meghan Markleovoukrálovna Alžběta II. radši a ikdyby se přetrhla, manželce prince Harryho se v tomto ohledu nevyrovná. Je přinejmenším zarážející, že rebelka má podle expertů bližší vztah s královnou než poslušná Kate. I když vévodkyni z Cambridge královna nedávno předala důležitý patronát a Meghan tak ostrouhala, podle expertů má k bývalé herečce vztah vřelejší.

Podle odborníků a casprezeny.sk spojují Kate a Alžbětu jen královské povinnosti a jinak si nemají co říct. Žena prince Harryho je pravděpodobná hodně upovídá a tak si nějaké to společné téma s královnou asi našla. Bod pro Meghan!

 William a Kate představili třetího potomka! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
5. 8. 2019 • 07:45

Každý se může vyjádřit po svém,není to jak za ,,totáče,,čau.

.tg.bb
13. 7. 2019 • 11:34

Tryskomyš: "typická uřvaná a narcistická americká neg" ti nějak leží v žaludku. Přitom vydělávala sama, a docela slušně. Zatímco Kate Middleton nikdy pořádně nepracovala a už se to nezmění. Už nějakou dobu ji platí poddaní - trochu déle než Meghan

tryskomys
5. 7. 2019 • 09:29

Právě co meg....neví to nepoví,typická uřvaná a narcistická americká neg.....vlastní prospěch a plné koryto peněz,bezohledu kdo to platí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.