Podraz za všechny prachy! Tohle fanoušky Harryho a Meghan sakra bolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podraz za všechny prachy! Tohle fanoušky Harryho a Meghan sakra bolí

Princ Harry a vévodkyně Meghan se na konvence neohlíží.
Princ Harry a vévodkyně Meghan se na konvence neohlíží. (profimedia.cz)

Fanoušci královské rodiny byli v minulosti zvyklí, že zásadní životní události se členy britské monarchie mohou sdílet, být při tom. Harry (35) a Meghan (37) se ovšem rozhodli jít úplně jinou cestou. Právě za to jim fanoušci spílají.

Nejprve se přestěhovali z paláce do soukromého domu Frogmore Cottage ve Windsoru. Už to byla nejen pro Brity velká změna v konvencíh královské rodiny. Žlučí jim hnul i fakt, že nákladnou rekonstrukci jejich nového sídla zaplatili právě oni. Byla totiž financovaná z peněz daňových poplatníků.

Další zpráva, která obyvateli britské monarchie zatřásla, pak byla, že se Meghan a Harry chtějí postupně od zbytku rodiny oddělit. K čemuž podnikli zase nový krok. Pro královský pár ze Sussexu bylo soukromí vždy důležité, jenže nyní to prý dotáhli do extrému, jak uvádí web Časpreženy.sk.

Podle expertů totiž vytvořili z Frogmore Cottage doslova pevnost. Jenže jejich fanoušky rozhodnutí držet se stranou dvakrát netěší. Nedávný soukromý křest syna Archieho Harrisona nebo zákaz fotografování Meghan na Wimbledonu se nestřetly zrovna s velkým pochopením.

Jejich sledující také štve, že pár na jednu stranu hlásá, že chtějí jít jako „obyčejní“ lidé, na druhou ale ze sebe dělá ostře střežené osoby. Jdou zkrátka cestou, kterou konzervativní Britové neočekávali. Což nedělá vždy jen dobrou krev.

 



Přečtěte si
tryskomys
27. 7. 2019 • 06:49

Oba už jsou trapní,vzhledem k tomu,že jim jejich přepych platí obyčejní pracující lidé,oba jsou už bez dvou za osmnáct,ona by měla jít na psych....,on by měl dostat pořádnou p......aby se probral vedle tak ,,úc­hvat­né,,man­želky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.