Konečně pravda o Meghan: Tato slova byste od královny nečekali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konečně pravda o Meghan: Tato slova byste od královny nečekali!

Co si myslí Alžběta II. o Meghan?
Co si myslí Alžběta II. o Meghan? (archiv Blesku)

I když různé zdroje tvrdí, že to v královské rodině vře a že Meghan (37) nikdo moc nemusí, možná to není úplně pravda. Pochopitelně byl její vstup do královské rodiny ostře sledovaný. Bohužel se s ním pojila i řada skandálů. Ale překvapivě právě za to dostala vévodkyně ze Sussexu pochvalu.

Jen co Meghan oficiálně vstoupila do britské královské rodiny, život jí začal velmi ztrpčovat její otec Thomas Markle. Pro jeho dceru to byl velmi nepříjemný nápor. Ale naštěstí měla v krušných chvilkách velmi silnou podporu. Královna Alžběta i princ Charles se totiž podle Nového času pre ženy shodli, že vyvolená prince Harryho celou skandální kauzu ustála na výbornou a podařilo se jí držet nechtěný rozruch co nejdále od ní i od britské monarchie. Její postoj prý celá rodina oceňuje a údajně Meghan všichni drželi palce.

Experti na královskou rodinu se pak jednohlasně shodují, že chybějící otcovský vzor, který vévodkyně ve svém otci nenašla, jí kompenzuje právě princ Charles. Sympatie tchána a snachy jsou podle zasvěcených osob oboustranné, dobře si rozumí a tráví spolu mnoho času.

Jelikož má kolem sebe Meghan silnou a milující rodinu, v žádném případě prý nechce dávat svému otci další šanci. Také Harry si myslí, že by takový dědeček nebyl pro Archieho vůbec žádným přínosem, spíše naopak. Obzvlášť poté, kdy mu dcera poslala osobní dopis, který obratem prodal médiím. Tím si pod sebou u Meghan definitivně podřízl větev.



Přečtěte si
tryskomys
20. 7. 2019 • 10:32

Ctyřicetiletá ženská vycvičená Hoollywodem si nemusí hrát na chudinku,kterou musí hájit jako posledního exota na zemi,to už přehánějí ,femka jak vyšitá a tady čeká,že jí Harry bude snad nosit na rukou,hnus......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.