Meghan mateřství nedává? Nečekané opatření kvůli miminku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Meghan mateřství nedává? Nečekané opatření kvůli miminku

O Archieho se prý už stará chůva.
O Archieho se prý už stará chůva. (Zdroj Instagram.com)

Synovi prince Harryho (34) a vévodkyně Meghan (37) nejsou ještě ani dva měsíce a už si, navzdory tomu, že proklamovali, jak se o Archieho budou starat půl na půl, najali pečovatelku, která v mateřských starostech novopečené mámě uleví. Má toho Meghan nad hlavu?

Podle webu BAZAAR.com už chůva pravidelně dochází do Frogmore Cottage, aby měla vévodkyně trochu volnější ruce. Žena prý podle idnes.cz pochází z Británie a o Archieho se stará od pondělí do pátku. S královským párem ale nebydlí, do rezidence zatím jen dochází. Víkendy má údajně prozatím volné.

„Slyšela jsem z velmi spolehlivých zdrojů, že nová chůva musela podepsat poměrně rozsáhlou smlouvu o mlčenlivosti,“ řekla nedávno podle uvedeného webu královská expertka Katie Nicholl pro pořad Entertainment Tonight.

Princ Harry a vévodkyně Meghan využijí jejích služeb zejména při náročných přípravách na oficiální cesty, které Harryho čekají toto léto. Na podzim by se pak měla do královských povinností zapojit i Meghan.

V říjnu čeká manžele další oficiální zahraniční cesta, kdy společně odcestují do Afriky. To už by s nimi měl letět dokonce i malý Archie.

V příštím měsíci čekají syna prince Harryho a vévodkyně Meghan křtiny. Odehrát by se měly v kapli sv. Jiří na hradě Windsor, kde se princ a herečka 19. května loňského roku vzali.

Jak si užily Kate a Meghan společně Wimbledon se můžete podívat zde: 

 



Přečtěte si
tryskomys
5. 7. 2019 • 17:29

Neumí makat ,nic nevydrží a to má jen jedno uřvané mimino,jestli bude povahou po ní,tak ty chůvy pojedou na koleč.bruslích,aby včas zdrhly,nic světobornýho se jí nenarodilo,žádný nový Ježíš,jak si ona myslí podle toho pr....chování.

yjbebqwlb@...
1. 7. 2019 • 09:47

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

wdhpfrtvgh...@...
27. 6. 2019 • 09:34

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.