Britům ruply nervy: Meghan a Harry to přepískli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Britům ruply nervy: Meghan a Harry to přepískli!

Meghan Markleová a princ Harry
Meghan Markleová a princ Harry (Profimedia.cz)

Princ Harry (34) a jeho Meghan (37) byli štěstím bez sebe, když se po rozsáhlé rekonstrukci mohli nastěhovat do rezidence Frogmore Cottage. Jejich nadšení však rozhodně nesdílí někteří Britové a odpůrci královské rodiny. Jak to?

Některým lidem v Anglii velmi vadí, že financovali obrovsky nákladnou rekonstrukci sídla prince Harryho a Meghan Markleové. Dle jejich názoru byla přestavba zbytečně předražená a peníze ze státního rozpočtu se měli vložit spíše do školství, než do bydlení královského potomka a jeho nové rodiny.

„Pokud nějaká škola nebo nemocnice čelí škrtům, nemůžeme omlouvat utrácení ani penny na královskou rodinu… Zatímco jsou veškeré veřejné služby pod silným finančním tlakem, vyhodíme 2,4 milionu liber na nový dům pro Harryho,“ řekl dle idnes.cz Graham Smith z politického sdružení Republic a rozhodně není sám, kdo je takového názoru. Podle informací narostl rozpočet královské rodiny oproti předchozímu roku o 41 procent! Jak to tak vypadá Meghan opravdu ruinuje královskou pokladnu. Jejda!

 Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 11:17

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

tryskomys
6. 7. 2019 • 09:44

To se dalo čekat,neg..ka neumí nic jiného,práce jí nikdy nevoněla,tak at jí odstřihnou od pokladny,to snad není takový problém,at si utrácí jen to co přinesla do manželství,jinak zbývá jen defenestrace a vznik republiky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.