Kámoška šokuje o Meghan: JE TO OČIVIDNÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kámoška šokuje o Meghan: JE TO OČIVIDNÉ!

Priyanka Chopra brání vévodkyni Meghan. Prý se stala obětí.
Priyanka Chopra brání vévodkyni Meghan. Prý se stala obětí. (Foto Profimedia.cz)

Bollywoodská herečka a Miss World 2000 Priyanka Chopra (36) přišla s prohlášením, že její kamarádka vévodkyně Meghan (37) je obětí rasismu a diskriminace. A to jen proto, že se provdala za prince Harryho (34).

Ambiciózní misska se snaží podle webu iDnes.cz poukázat na to, kolika rasistickým útokům už musela její přítelkyně, s níž se seznámila před třemi lety během akce ELLE Women in Television 2016, čelit. „Samozřejmě jsem si toho všimla. Je to očividné. Ale pokud to má někdo zvládnout, je to ona. Obdivuji Meg, že zůstala celou tu dobu sama sebou. Znala jsem ji předtím, než ji měl možnost prostřednictvím médií poznat celý svět a mohu potvrdit, že je stále tou stejnou ženou,“ řekla v rozhovoru pro britský deník Sunday Times Priyanka Chopra, která má prý s rasistickými poznámkami sama bohaté zkušenosti,  a která by v budoucnu chtěla kandidovat na post indické premiérky.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.